Audit Service PLUS houdt zich uitsluitend bezig met het uitvoeren van controles van jaarrekeningen en soortgelijke financiële verantwoordingen. De organisatie is ontstaan als een samenwerkingsverband van een viertal accountantskantoren in de regio Brabant - Limburg, die er bewust voor kiezen om hun controles te “outsourcen”. Hierdoor zijn ze sterk gespecialiseerd in deze tak van sport, waardoor men de opdrachten geheel in lijn met de strenge voorwaarden van de WTA uitvoeren en toch kostenefficiënt kunnen werken. 

Over Audit Service PLUS

Audit Service PLUS controleert voor organisaties in zowel de ‘profit’ als de ‘not for profit’ sector. Maar ze doen dat ook voor andere accountants- en administratiekantoren, die ervoor kiezen om dit specialistische werk door een externe partij te laten uitvoeren. Daardoor kunnen deze kantoren blijven optreden als adviseur van hun klant en hem ook verder van dienst zijn met bijvoorbeeld het verzorgen van zijn belastingaangifte en/of salarisadministratie.

Audit Service PLUS hecht grote waarde aan kwaliteit. Daarom concentreren ze zich op een bepaald onderdeel van hun vakgebied, zijnde de controle van financiële verantwoordingen. Ze willen graag doen waarin ze goed zijn. Daarnaast willen ze hun klanten optimaal van dienst kunnen zijn met een breed scala aan dienstverlening door middel van een netwerk van betrouwbare partners om ons heen. Die op hun beurt graag doen waarin zij goed in zijn.

Hun primaire doel is het dan ook om op kwalitatief hoogwaardige wijze controleopdrachten uit te voeren. Kwaliteit staat daarbij enerzijds in het teken van het voldoen aan wet- en regelgeving en de normen die de AFM hanteert bij haar toezichtstaak. Anderzijds staat kwaliteit bij hun vooral ook voor tevreden klanten. Tevreden, omdat zij tegen een reële kostprijs optimaal bediend worden. Dat gevoel willen zij hun klanten geven door dicht bij hun ‘business’ te staan, de organisatie in te leven in de materie en verder te kijken dan de cijfers.


Werken bij Audit Service PLUS

Werken bij Audit Service PLUS betekent dat je werkt in een organisatie waar je ertoe doet. Zij bieden je de ruimte en verantwoordelijkheid om te groeien binnen je vakgebied en je persoonlijke competenties uit te bouwen. Audit Service PLUS is een professionele organisatie waarbinnen opleiding en training een belangrijke rol speelt, maar ook een ‘hands on’ mentaliteit heerst. De sfeer is informeel, de organisatie plat.

Werken bij Audit Service PLUS betekent bovenal aan de slag voor hun klanten en hen met raad en daad ondersteunen in hun ondernemerschap. Ook biedt de organisatie uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goed vast salaris, 29 vrije dagen, bieden zij de mogelijkheid tot leaseauto of een mogelijkheid voor een bonusregeling.

klanten

Waar zit Audit Service PLUS?

Audit Service PLUS heeft twee kantoren; Uden en Geleen. Beide kantoren zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

0 vacatures

Audit Service Plus heeft nog geen vacatures online staan.