Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die ondernemers bezighouden. Zij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor. Zij bieden een breed palet aan diensten: van (wettelijke) controle jaarrekening tot btw- advies, van arbeidsrecht tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf, van waardebepaling tot detachering en van IT-advies tot bedrijfsstrategie. Baker Tilly focust zich op de publieke sector, de zorg en de grotere mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven.

Banner

Over Baker Tilly

Bij Baker Tilly werken ze vanuit 17 vestigingen door heel Nederland. Ruim 800 medewerkers zetten zich in voor de klanten. Niet alleen om ze te helpen met accountancy en belastingadvies, maar ook met bedrijfsjuridisch advies, employment advisory, IT advisory, risk & performance management en subsidie-audits. Daarmee bieden ze de klant een totaalpakket aan bedrijfsadvies aan.

Baker Tilly International
het bedrijf is aangesloten bij Baker Tilly International: een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, gevestigd in 147 landen. Ze werken nauw samen met de leden van dit netwerk, om kennis met elkaar te delen en internationale klanten nog beter van dienst te zijn. Het netwerk, met meer dan 30.000 medewerkers, behaalde in 2016 een omzet van ruim $3,2 miljard.

Klanten
De klanten variëren van mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profitinstellingen en de publieke sector. Deze klanten zijn werkzaam in verschillende sectoren en segmenten. Baker Tilly heeft veel familiebedrijven als klant. Ze spelen in op specifieke vraagstukken binnen het familiebedrijf, zodat ze deze klanten van hun eigen wijsheid op dit vakgebied kunnen voorzien.

Werken bij Baker Tilly

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat de organisatie je biedt. Baker Tilly is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. De medewerkers zijn net zo. Heb je talent, dan wordt dat herkend en gekoesterd. Baker Tilly is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. Naast een marktconform salaris, hebben ze een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende studiemogelijkheden.

Medewerkers

Waar zit Baker Tilly?

Baker Tilly heeft zich gevestigd in veel verschillende delen in Nederland. Vanuit 17 vestigingen bieden ze direct toepasbare oplossingen. Het kantoor in Gouda ligt aan de afslag van de A12 op het industrieterrein.

3 vacatures

Ervaren btw-adviseur AmsterdamAMSTERDAM22829
VAT Compliance Analyst bij Baker Tilly Berk Utrecht UTRECHT23006
Consultant VAT advisory bij Baker Tilly UtrechtUTRECHT23312