BAKKER accountants & adviseurs is een middelgroot full-service accountants- en belastingadvieskantoor. Vanuit de vestigingen in Ridderkerk en Breda werken zij voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties in uiteenlopende sectoren en met alle rechtsvormen, in Groot-Rijnmond en Noord-Brabant.


Over Bakker Accountants

Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is hun kantoor aangesloten bij de NBA en de N.O.B. Ook beschikken zij over een WTA- vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dit houdt in dat zij aan de strenge kwaliteitseisen voldoen die onder meer aan de uitvoering van wettelijke controles van jaarrekeningen worden gesteld. Zij zijn dan ook bevoegd wettelijke controles uit te voeren.
De bekwaamheid van hun personeel hebben zij hoog in het vaandel staan. Om deze reden stimuleren en faciliteren zij dan ook structureel interne en externe opleidingen voor hun medewerkers. Het kantoor wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid en professionaliteit in een informele onderlinge werksfeer. Zij organiseren regelmatig sociale activiteiten hetgeen deze informele sfeer ten goede komt.
Hun kantoor is in hoge mate geautomatiseerd. Zij maken gebruik van geavanceerde hard- en software voor de verwerking van financiële- en salarisadministraties en het opstellen van financiële rapportages. Ook hun eigen dossiervoering vindt volledig elektronisch plaats. Men kan bij hun terecht voor diverse online toepassingen, waaronder Salaris Online en Profit Online boekhouden.

Klanten en projecten

Tot de klantenkring behoren ondernemingen van uiteenlopende omvang uit diverse sectoren. Denk hierbij aan de haven- en transportsector, bouwgerelateerde ondernemingen, handelsbedrijven en diverse dienstverlenende organisaties in onder meer de ICT. Naast de advisering van (middelgrote) ondernemingen bieden zij ook ondersteuning aan vrije beroepsbeoefenaren en starters. Ook in de non-profit sector adviseren zij diverse organisaties, waaronder gesubsidieerde verenigingen en stichtingen op het gebied van onder meer welzijn, ouderenzorg en integratie. 

Werken bij Bakker Accountants

Wat kan Bakker Accountants jou bieden?
• Een gevarieerde klantenportefeuille;
• Een hecht team enthousiaste professionals;
• Een informele doch professionele cultuur met een sterke focus op kwaliteit;
• Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Mogelijkheden tot doorgroei en (vervolg)studie.

Waar is Bakker Accountants gevestigd?

Bakker Accountants is gevestigd in Breda en Ridderkerk. Hieronder is het kantoor van Ridderkerk te zien.

 

5 vacatures

Controleleider / Manager Assurance bij Bakker Accountants & AdviseursBREDA, RIDDERKERK22920
Controleleider / Manager Assurance bij Bakker Accountants & AdviseursBREDA, RIDDERKERK22921
Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk bij Bakker Accountants & AdviseursBREDA, RIDDERKERK22917
Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk bij Bakker Accountants & AdviseursBREDA, RIDDERKERK22918
Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk bij Bakker Accountants & AdviseursBREDA, RIDDERKERK22919