BGH Accountants & Adviseurs is een full-service accountants- en adviesorganisatie. Zij helpen ondernemers op fiscaal, accountants-, personeels- en bedrijfseconomisch gebied. Met ruim 100 professionals en vestigingen in Boxmeer, Cuijk, Nijmegen, Schijndel en Uden hebben ze de juiste omvang om voor ieder ondernemersvraagstuk de beste oplossing te vinden.


Over BGH Accountants & Adviseurs

Groeiers rekenen op BGH. Zij zijn mensen die weten wat echt telt voor jouw onderneming. Welke cijfers ertoe doen, nu en in de toekomst. Je merkt het verschil van BGH dan ook niet zozeer in de zaken die je van elke accountant mag verwachten. Boekhouding, fiscale zaken, jaarcijfers. Zij geven om de groei van jou en je onderneming. Net als jij krijgt BGH energie van grenzen verleggen. Samen kijken naar wat je echt kunt bereiken. Vanuit een bevlogen manier samen aan jouw groei werken.

Werken bij BGH Accountants & Adviseurs

Gezelligheid, professionaliteit en hard werken gecombineerd met een dosis humor staan binnen BGH centraal. Bij BGH kom je terecht in een informele cultuur met een plezierige werksfeer. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en staat het teamgevoel hoog in het vaandel. Er werken gedreven medewerkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je komt te werken in een organisatie waarbij naast hard werken ook volop aandacht is voor ontspanning naast het werk. Er worden regelmatig leuke bedrijfsuitjes georganiseerd. Een gezonde ambitie wordt gewaardeerd. Naast een uitdagende omgeving en leuke collega’s, biedt BGH goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

klanten

Waar zit BGH Accountants & Adviseurs?

Het kantoor in Nijmegen is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

0 vacatures

bgh accountants & adviseurs heeft nog geen vacatures online staan.