ETL Dales is een accountantskantoor dat kansen ziet en voorbij de grenzen van de organisatie kijkt. De organisatie neemt samen met jou de financiële en juridische kant van de zaak volledig onder de loep. Het is hun drive om het bedrijf van de klant naar een hoger plan te tillen. Om hun onbezorgd te laten ondernemen, met oog voor de mens, de organisatie en de doelen.

Over ETL Dales

Met vier zelfstandig opererende vestigingen in Nederland kun je bij ETL terecht voor een full service pakket. Je krijgt altijd een persoonlijke adviseur, die kan terugvallen op een multidisciplinair team van specialisten; accountants, belastingadviseurs, juridische en organisatie-experts. Ze werken met mensen voor mensen. Dat doen ze op een eerlijke, gelijkwaardige manier. Zij zijn groot maar ook klein, want het kantoor bij jou in de buurt kent de weg in jouw regio. Door hun specialisaties zijn ze thuis in vele branches. Wil je grenzen verleggen en ondernemen in het buitenland? Maak dan gebruik van de internationale expertise. ETL is sterk groeiend en nu al vertegenwoordigd in 44 landen.

Werken bij ETL Dales

Samen de richting bepalen en de klant verder helpen, voortdurend ontwikkelen, open minded kijken voorbij de grenzen van de organisatie. Een gelukkige klant. Dat is de non-stop drive van ETL. Ondernemers moeten bij ETL kunnen ondernemen. ETL ondersteunt ze op financieel en fiscaal terrein en wijzen ze de weg daar waar zij naartoe willen. Ze doen dat als team, met ieder z’n eigen specialisme. Ze steken hun handen uit de mouwen, onderhouden een prettig en intensief contact met de klant en zijn oprecht geïnteresseerd in de mens en de organisatie.

Werken bij ETL is werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je thuis voelt. Zij geven je alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Door de omvang van de organisatie kennen zij nagenoeg geen hiërarchie. Een goed evenwicht tussen werk en privé vinden zij net zo belangrijk als jij.

Waar zit ETL Dales?

ETL Dales heeft twee kantoren: Arnhem en Doetinchem. Beide kantoren zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. 

ETL Dales - Arnhem
Velperbinnensingel 5
6811 BP Arnhem
T (026) 352 33 99 
E etl.dales@etlnederland.nl

ETL Dales - Doetinchem
Koopmanslaan 29
7005 BK Doetinchem
T (0314) 369 820 
E etl.dales@etlnederland.nl

0 vacatures

ETL Dales heeft nog geen vacatures online staan.