Govers is een team van specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Ze bieden hoogwaardige dienstverlening aan hun klanten, zowel lokaal als internationaal.Over Govers Accountants / Adviseurs

Vanuit Eindhoven werken ze met ongeveer 140 collega's iedere dag met veel passie voor hun mooie, leuke en interessante klanten. Eindhoven is de bakermat van de high-tech industrie in Nederland. Brainport is hun achtertuin. Een achtertuin waarin ze al sinds 1927 werken. Daarmee zijn ze het oudste zelfstandige accountantskantoor uit Eindhoven. Daar zijn ze trots op. Met al deze jaren ervaring hebben ze ook veel kennis in huis. Van de bedrijven die actief zijn in de Brainport regio, bouwondernemingen, de food-sector en vooral van familiebedrijven. Ze werken niet alleen regionaal. Via hun internationale samenwerkingsverband UHY werken ze voor veel internationaal opererende bedrijven. UHY is een hecht samenwerkingsverband van 270 zelfstandige kantoren in 86 landen.

Werken bij Govers Accountants / Adviseurs

Govers is een middelgroot kantoor, gevestigd in Eindhoven. Met 130 professionals werken ze voor een breed pakket opdrachtgevers, van klein tot groot. Vanuit een degelijke opleiding is er ruimte voor individuele kwaliteiten of voorkeuren. Zo specialiseert een groep professionals zich in ondernemen in Brainport, andere collega's vinden hun specialisme juist in de Automotive, de Hippische branche, Food, de Bouw of de Onderwijssector.

Veelzeggend voor de cultuur is de kamerstructuur. In elke ‘kamer’ werken een ervaren accountant en een fiscalist samen met twee of drie assistenten. Het team ziet en hoort vrijwel alles wat er speelt. Een mooi staaltje van relaxed coaching-on-the-job, een professioneel kritische instelling en een rechte rug indien nodig, maar altijd op een manier van werken waar alle partijen beter van worden.

Waar is Govers Accountants / Advieseurs gevestigd?

Het kantoor van Govers is gevestigd in het zuidwesten van Eindhoven. Met bushaltes op enkele meters van het bedrijf, zijn ze gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Govers Accountants / Adviseurs heeft nog geen vacatures online staan.