Horlings is een organisatie van accountants en belastingadviseurs met ruim 80 medewerkers. Horlings doet wettelijke controles bij middel(grote) ondernemingen en non-profit organisaties. De organisatie richt zich ook op middelgrote en kleinere ondernemingen, dga’s en non-profit organisaties. Via hun nationale en internationale netwerk Nexia horen ze bij de top 10 grootste accountantskantoren van Nederland en de wereld. Nexia behoort tot de grootste organisaties op dit gebied, en rekent zowel beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven als vrije beroepsbeoefenaren tot haar klantenkring.


Over Horlings

De professionals van Horlings werken efficiënt en resultaatgericht voor de organisaties van hun klanten. Ze bieden eigenzinnige oplossingen en geven beleidsondersteuning op niveau. Dat gaat natuurlijk verder dan cijfers alleen. De cijfers zijn voor hun een vertrekpunt; ze leggen het verband tussen de behaalde resultaten en de kansen voor de toekomst.

Vanuit hun basis van Accountants en Belastingadviseurs bieden zij de volgende Service Lines aan:

  • Jaarrekening
  • Audit
  • IT Audit
  • Aangifte
  • Transaction Services
  • Payroll
  • Administratie (inclusief Detachering)
  • Belasting en overige adviezen


De accountmanagers van Horlings zorgen ervoor dat de verschillende disciplines -daar waar nodig- op de juiste momenten worden ingezet. Vanuit Amsterdam en Almere bedienen zij een groot deel van de Randstad, maar als onderdeel van Nexia Nederland gaat hun werkgebied veel verder. Zo kunnen ze niet alleen gebruik maken van de kennis en ervaring van alle Nederlandse vestigingen en hun mede werkers, maar ook van het wereldwijde netwerk van Nexia International. Dankzij deze partners zijn ze niet alleen 100% thuis in eigen land, maar kennen ze ook de weg in het buitenland. En daar profiteren vooral hun klanten van.

Werken bij Horlings

Ook voor haar medewerkers is Horlings een goede keuze; je hebt toegang tot de kennis en ervaring van collega’s en hun netwerk van relaties en instanties waardoor je jezelf blijft ontwikkelen. Als ondernemende organisatie zijn zij voortdurend in ontwikkeling en altijd op zoek naar collega’s met een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling, die kwaliteit leveren, die enthousiast en initiatiefrijk zijn en die beschikken over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

De gemiddelde leeftijd van de medewerkers ligt rond de 35 jaar. Omdat er in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden zeer gevarieerd. De sfeer op de werkvloer is informeel en dat creëert een prettige en collegiale werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook hun cliënten ten goede komt.

Bij Horlings werken ongeveer 80 professionals. Daardoor zijn de organisatielijnen kort. De verhouding man/vrouw gaat binnen Horlings vrijwel gelijk op. Horlings hanteert een goed personeelsbeleid. Het personeelsbeleid van Horlings vertaalt zich in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: de mogelijkheid tot deeltijdwerk, de mogelijkheid tot flexibilisering van de werktijden en ruime studie- en opleidingsmogelijkheden.


klanten

Waar zit Horlings?

Het kantoor van Horlings zit in Amsterdam. Horlings is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De tramhalte is 2 minuten lopen. 

17 vacatures

Gevorderd Assistent Accountant (Audit)AMSTERDAM22367
Gevorderd Assistent AccountantAMSTERDAM22785
Gevorderd Assistent Accountant AuditAMSTERDAM22786
IT AuditorAMSTERDAM22787
Junior IT AuditorAMSTERDAM22788
(Junior) Manager AA AccountantAMSTERDAM22789
Manager Non Profit (Audit) bij HorlingsAMSTERDAM22797
Aangiftemedewerker bij HorlingsAMSTERDAM22914
Aangiftemedewerker bij Horlings AMSTERDAM22915
Aangiftemedewerker bij HorlingsAMSTERDAM22916
Senior Manager Audit bij HorlingsAMSTERDAM22974
Senior Manager Audit bij HorlingsAMSTERDAM22975
Beginnend Assistent Accountant bij HorlingsAMSTERDAM23000
Junior Assistent Accountant bij HorlingsAMSTERDAM23029
Startend Assistent Accountant bij HorlingsAMSTERDAM23030
Beginnend Assistent Accountant Samenstel bij HorlingsAMSTERDAM23303
Gevorderd Assistent Accountant Samenstel bij HorlingsAMSTERDAM23308