LIMES international adviseert bedrijven en particulieren op het gebied van grens-overschrijdende activiteiten. Als nichespeler ontzorgen zij internationaal opererende bedrijven en hun werknemers met fiscale, maar ook niet-fiscale pragmatische oplossingen.


Over LIMES international 

LIMES international is toonaangevend op fiscaal gebied en weet als geen ander met welke belastingtechnische vraagstukken men bij grensoverschrijdende activiteiten te maken krijgt. Zij staan bekend om hun pragmatische benadering, brede vaktechnische kennis en jarenlange internationale ervaring. Ze bieden voor ieder uniek vraagstuk een specifieke en praktische oplossing. Of het nu gaat om het optimaliseren van de bedrijfsstructuur, het opstellen van jouw internationale belastingaangifte of salary split.

De ervaring van LIMES international leert dat internationale vraagstukken niet alleen raakvlakken hebben op juridisch en fiscaal terrein, maar ook met praktische zaken zoals werk- en verblijfsvergunningen, salarisadministraties, pensioenen en verzekeringen en HR. Daarom bieden zij de jouw geïntegreerd advies op deze uiteenlopende vakgebieden, ten einde bij te dragen aan het succes van jouw internationale activiteiten.

In korte tijd zijn zij uitgegroeid tot een internationaal fiscaal advieskantoor met 48 medewerkers. Ze richten zich op fiscaliteit en sociale zekerheid rondom grensoverschrijdende vraagstukken. Hun klanten variëren van grote multinationals tot individuele medewerkers die over grenzen heen werken. LIMES international, lid van de wereldwijde alliantie Geneve Group International, is volop in beweging en groeit hard. De ambitie om verder uit te bouwen, zowel nationaal als internationaal is helder. Ze zijn dan ook continue op zoek naar medewerkers die net zo ambitieus zijn als zij.

Werken bij LIMES international 

Werken bij LIMES international betekent dat je samen met je collega’s de klant volledig ontzorgt door topkwaliteit te leveren. Je werkt in een leuk team waarin iedereen voor elkaar klaar staat en elkaar helpt. Je wordt continue uitgedaagd het beste van jezelf te laten zien. De organisatie biedt een tal van mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen of je nou Fiscalist, Aangiftemedewerker, HR-adviseur of medewerk(st)er bent op de financiële administratie. De arbeidsvoorwaarden en hun work/life balance zijn zonder meer goed te noemen.

klanten

Waar zit LIMES international?

Sinds 1 december 2014 is LIMES international te vinden in een nieuw kantoorpand aan de Rijn in Valkenburg in Zuid-Holland. Het pand staat op de plek waar tweeduizend jaar geleden de noordgrens van het Romeinse Rijk – ook wel bekend als de Limes – liep. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Limes International heeft nog geen vacatures online staan.