Londen & Van Holland is het grootste zelfstandige accountants- en belastingadvieskantoor van Amsterdam. (Inter)nationaal actief met ruim 80 medewerkers en 9 vennoten. Sinds 1994. Eigentijds en ondernemend. 

Over Londen & Van Holland

Londen & Van Holland zijn accountants die de kansen achter cijfers zien. Die visie tonen en marsroutes uitstippelen. Zij zijn fiscalisten die niet de klant belasten met oplossingen vinden, maar ze zelf aandragen. Inventief, integer en doelgericht. En zij zijn adviseurs die de financieel-juridische positie van cliënten optimaliseren. Nu, straks en in de toekomst.

Klanten zijn veelal ondernemingen en ondernemers in het middelgrote en grotere MKB. Ook vaak ex-ondernemers, die op een succesvolle carrière terugkijken. Klanten kiezen voor hun omdat ze groot genoeg zijn om complexe zaken uiterst professioneel te begeleiden. Tegelijk compact genoeg om hun relaties persoonlijk te kennen en te waarderen. En ze 1-op-1 de excellente service te bieden die men verwacht. Teamwork met resultaat!

De menselijke maat, in combinatie met hoogopgeleide, ervaren specialisten maakt Londen & Van Holland een preferred supplier. Het respect, de kwaliteit en het ondernemerschap dat ze daarbij aanwenden, maakt hun volgens velen uniek.

Werken bij Londen & Van Holland

De bedrijfswaarden van Londen & Van Holland zijn Respect, Integriteit, Kwaliteit en Ondernemerschap (RIKO). Bij het maken van keuzes, zijn deze waarden leidend en dit resulteert in een lange termijn visie. Zij zijn van mening dat een kantoor niet alleen op financiën aangestuurd moet worden, omdat dat zou leiden tot een voor hun ongewenste korte termijn visie. Natuurlijk zijn financiën niet onbelangrijk, ook het kantoor moet financieel in evenwicht zijn. Echter, hebben zij financiën niet als primair doel gesteld. Financiën zijn voor hun een gevolg van hoe zij werken.

Waar zit Londen & Van Holland?

Het kantoor van Londen & Van Holland is gevestigd op het Steigereiland in Amsterdam-Oost. Ze zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

11 vacatures

Gevorderd assistent accountant Audit bij Londen & Van HollandAMSTERDAM23050
Gevorderd assistent accountant Audit bij Londen & Van HollandAMSTERDAM23051
Assistent accountant Audit bij Londen & Van HollandAMSTERDAM23052
Startend assistent accountant Audit bij Londen & Van HollandAMSTERDAM23053
Controleleider bij Londen & Van Holland AMSTERDAM23054
Supervisor Audit bij Londen & Van HollandAMSTERDAM23128
Junior Manager Audit bij Londen & Van HollandAMSTERDAM23129
Junior Audit bij Londen & Van HollandAMSTERDAM23130
Senior Audit bij Londen & Van HollandAMSTERDAM23131
Ervaren assistent accountant Audit bij Londen & Van HollandAMSTERDAM23138
Gevorderd assistent accountant Samenstel bij Londen & Van Holland AMSTERDAM23307