RS Finance is een ondernemend kantoor met boekhouders en fiscalisten dat zich richt op het MKB. Voor hun cliënten verzorgen zij de (salaris-)administratie, fiscale aangiften, bedrijfseconomisch en fiscaal advies en eerste hulp bij HR zaken. Ze onderscheiden zich door een eigentijdse en persoonlijke aanpak.

Banner

Over RS Finance

RS Finance is een firma van boekhouders, fiscalisten, bedrijfskundigen en HR-specialisten. Daarnaast kennen ze een sterke IT-discipline die zorg draagt voor een continue innovatiekracht in de dienstverlening. Vanuit de financiële kolom voorzien zij ondernemers van relevante informatie en inzichten die leiden tot betere keuzes. Om informatie zo snel mogelijk te vergaren, te analyseren, te bewerken, en in een vorm te gieten waar ondernemers wat mee kunnen, maken ze gebruik van de allernieuwste financiële software tools.

Door de persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie worden verwarrende frustraties heldere bronnen van informatie. De angst voor het onbekende verdwijnt, en met verplichtingen kan vooraf rekening gehouden worden. Als ondernemers snappen ze namelijk wat er op het spel staat.

Ze noemen zichzelf Boekhouders met Lef, omdat ze innovatie omarmen en durven te pionieren binnen een vak waar nieuwe en slimmere werkwijzen soms achterblijven. Ze zijn trots op hun innovatiekracht en tegelijkertijd de toegankelijke benadering.

Klanten en projecten

RS Finance is trots om te werken voor:

Medewerkers

Werken bij RS Finance

RS Finance kijkt breder en verder om de klanten van dienst te zijn. De stap van boekhouder naar adviseur hebben zij een lange tijd geleden gemaakt. Daarbij maken zij gebruik van alle mogelijkheden die hedendaagse IT biedt. Voor de organisatie betekent advisering niet alleen de jaarrekening en fiscale praktijkadviezen verstrekken, maar ook klanten bijstaan met organisatorische en financiële raad en daad. Ze werken op een fijne, sfeervolle plek met een jong en enthousiast team van 35 mensen. Gezamenlijk hebben zij ruime ervaring in de accountancy en zorgen ze voor een uitstekende dienstverlening. Het kantoor biedt volop mogelijkheden voor talenten die een plek zoeken om te excelleren.

Medewerkers

Waar zit RS Finance?

Het kantoor van RS Finance is gevestigd in Amsterdam-Oost, dicht bij het Amstelstation. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

0 vacatures

RS Finance heeft nog geen vacatures online staan.