Audit To Be is de controlepraktijk van Stolp+KAB adviseurs en accountants in Voorburg. Audit To Be zorgt voor zekerheid, met name door de uitvoering van (wettelijke) controleopdrachten voor hun cliënten. In de praktijk staan zij dichtbij de ondernemer en garant voor hoge kwaliteit. Ze beschikken uiteraard over een AFM-vergunning en zijn lid van het internationaal accountancynetwerk Russell Bedford International. 

Over Audit To Be (Stolp+KAB)

Audit To Be; de controlepraktijk van Stolp+KAB adviseurs en accountants. Het bedrijf is in september 2015 ontstaan door krachtenbundeling van de controleafdelingen van Stolp Adviseurs en Accountants en Kab West Accountants & Belastingadviseurs. Audit To Be staat kortgezegd voor: gecontroleerd worden om in control te blijven. Een audit is er niet zomaar, maar in het leven geroepen om aan te tonen dat u grip heeft en houdt op uw onderneming. Zij ondersteunen en adviseren u van harte, zodat ú de touwtjes binnen uw onderneming in handen houdt.

Zij voeren onafhankelijke (wettelijke) controles uit binnen het MKB en de non-profitsector vanuit hun praktijk in Voorburg. De kwaliteit is gewaarborgd door hun AFM-vergunning en het daarmee samenhangende stelsel van kwaliteitsbeheersing. Internationaal werken zij samen met andere kantoren binnen het accountancynetwerk RBI. Ook speelt digitalisering bij Audit To Be een voorname rol; hun dossiervorming is volledig digitaal. Ze nemen u dan ook mee in de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van automatisering, procesmining en data-analyse.

KERNWAARDEN
Persoonlijk contact vinden ze belangrijk. Een grote wederzijdse betrokkenheid komt het eindresultaat immers ten goede. Bij Audit To Be blinken ze uit in durf; ze gaan graag met elkaar het gesprek aan over mogelijke verbeteringen. Samenwerking staat in alles wat zij doen voorop; met u, met internationale partners en binnen het team.


Werken bij Audit To Be (Stolp+KAB)

De cultuur van Audit To Be is te omschrijven als professioneel, betrokken, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook weer terug aan hun team gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Daarnaast biedt Audit To Be:

  • Een (parttime) baan die je kunt combineren met je studie;
  • Prima opleidings-, ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Volop ruimte voor initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid;
  • Een goede werksfeer binnen een leergierig team met een diversiteit aan betrokken collega's;
  • Een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden;

Audit To Be is benieuwd naar jouw kwaliteiten. Ze denken dat jij de beste ideeën hebt over jouw eigen ontwikkeling en vinden het leuk om dit zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee te stimuleren.

klanten

Waar zit Audit To Be (Stolp+KAB)?

Het kantoor van Audit To Be (Stolp+KAB) is gevestigd ten noordoosten van Den Haag, in het plaatsje Voorburg. Met bus- en tramhaltes om het pand heen is het bedrijf goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

0 vacatures

Stolp+KAB heeft nog geen vacatures online staan.