270 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. Ze geloven met hart en ziel dat ze samen verder komen. Samen met elkaar en samen met hun klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als zij. Ze ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van hun professionaliteit en hun innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken ze naar hun medewerkers. Want hun succes begint bij jouw talent.

Over Visser & Visser

Een adviseur en sparringpartner voor hun klanten, dat is Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs!

Visser & Visser is een jong, middelgroot kantoor met tien vestigingen en meer dan 200 medewerkers. Je kan Visser & Visser vinden in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Dubai, Goes, Gorinchem, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland. Inderdaad, geen kantoren in grootstedelijke gebieden, maar goed bereikbare, regionale locaties omdat ze graag letterlijk en figuurlijk dicht bij de klant staan.


Werken bij Visser & Visser

Op hun kantoor heerst een open sfeer waarbij professionaliteit en collegialiteit hand in hand gaan. De mensen van Visser & Visser staan achter én naast de ondernemer, stellen zich positiefkritisch op en tonen deskundigheid in ieder advies. Ze ondernemen met de ondernemer, om een maximaal rendement uit de samenwerking te halen.

Je komt terecht in een team dat werken ziet als een samenspel en waar persoonlijke betrokkenheid bepalend is voor succes. Hun werkomgeving is gericht op kwaliteit en innovatie, wat zich ook uitstrekt tot de mogelijkheden die ze jou bieden voor professionele en persoonlijke groei. 

klanten

Waar zit Visser & Visser?

Visser & Visser heeft kantoren in: Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Dubai, Goes, Gorinchem, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.

0 vacatures

Visser & Visser heeft nog geen vacatures online staan.