VWGNijhof is een jong en enthousiast accountants en belastingadvieskantoor met vestigingen in Arnhem, Nijmegen en Wijchen. Ze richten zich op accountancy, belastingadvies, salarisadministratie, HRM-advies, corporate finance en administratieve dienstverlening. Ze willen met elkaar en met relaties betere resultaten creëren door kennis en ervaring te verbinden.


Over VWGNijhof

VWGNijhof ontzorgt. Al meer dan 70 jaar leveren zij met actuele vakkennis praktijkgerichte adviezen. Door hun financiële deskundigheid en ervaring te combineren met ondernemerstalent creëren ze samen betere resultaten voor bedrijven. Persoonlijke betrokkenheid staat hierbij altijd centraal.

VWGNijhof is sterk vertegenwoordigd in de regio. De adviseur zit dus altijd dichtbij,  hierdoor zijn de communicatielijnen kort en transparant. Deze aangename manier van samenwerken maakt het mogelijk een wederzijds vertrouwen op te bouwen. De focus ligt op financiële diensten, zodat de klant zich volledig kan richten op waar hij goed in is: ondernemen. De klanten van VWGNijhof opereren voornamelijk in het MKB-segment in alle voorkomende branches. 

Hun adviseurs zijn geruime tijd werkzaam bij VWGNijhof en zijn u graag van dienst. Met gedegen ervaring en een hoog opleidingsniveau is alle benodigde up-to-date vakkennis aanwezig. Zo kunnen zij brede financiële expertise bieden die toekomt. Professionele dienstverlening in een aangenaam jasje. Dat is VWGNijhof!

De diensten van VWGNijhof zijn:

  • Accountancy;
  • Management kompas systeem (mks); 
  • Salaris-administratie en hrm advies;
  • Fiscale advisering; 
  • Bedrijfsfinanciering;
  • Administratieve dienstverlening; 
  • Corporate finance.

Werken bij VWGNijhof

VWGNijhof biedt een uitdagende baan in een mooie organisatie: ze kennen een professionele en persoonlijke werksfeer binnen een platte organisatiestructuur. Hierdoor wordt hun aanpak gekenmerkt door persoonlijk contact en grote betrokkenheid. Jouw toekomstige collega’s beschrijven de sfeer op kantoor als open en informeel voor zowel relaties als medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en bieden de mogelijkheid om in tijd en geld verder te studeren. Daarnaast bieden zij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met een goede studieregeling en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket.

Bij VWGNijhof kun jij echt het verschil maken. Ze vinden het belangrijk dat hun mensen de mogelijkheid krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen en ontplooien. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van hun werkwijze. Een typische VWGNijhof medewerker is vooruitstrevend, klantgericht, zelfstandig en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wil je ook genieten van onze aangename en open sfeer en deel uitmaken van het trotse team van VWGNijhof? Kijk dan snel of er een vacature bij staat waar jij je talenten volledig in kwijt kunt en reageer!

klanten

Waar zit VWGNijhof?

VWGNijhof heeft drie vestigingen: Arnhem, Nijmegen en Wijchen. Alle drie de kantoren zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

11 vacatures

Senior Manager/Aankomend Partner in Loondienst Audit & AssuranceNIJMEGEN22809
Junior Assistent Accountant RANIJMEGEN22810
Senior Assistent Accountant AANIJMEGEN22811
Senior Assistent Accountant RANIJMEGEN22813
Manager Audit & AssuranceNIJMEGEN22816
(Junior) Assistent Accountant AAWIJCHEN22818
Senior BelastingadviseurWIJCHEN22819
(Junior) Assistent Accountant AA bij VWG NijmegenNIJMEGEN22857
Senior Assistent Accountant AA WIJCHEN23007
Junior belastingadviseur – Aangiftemedewerker bij VWG WijchenWIJCHEN23325
Junior belastingadviseur – Aangiftemedewerker bij VWG NijmegenNIJMEGEN23326