Wolting & Versteegh – met vestigingen in Heerlen en Maastricht – is een modern en dynamisch accountantskantoor. Het richt zich op de financiële en administratieve dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en aan overheidsinstellingen in de Euregio.

Over Wolting & Versteegh

De accountants en belastingadviseurs die er werken zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Het kantoor beschikt over een hecht team energieke medewerkers, dat de financiële (loon)administratie van heel wat ondernemingen tot het laatste cijfertje achter de komma voor haar rekening neemt. Verder neemt de advisering op het gebied van automatisering en organisatie een grote plaats in. Tenslotte worden seminars en workshops verzorgd over voor ondernemers belangrijke thema’s en onderwerpen.

Werken bij Wolting & Versteegh

"Wie bij ons werkt heeft passie, is een beetje gek van het vak en kan verrekt goed met mensen overweg. Met ‘droogkloten’ kunnen we hier niets", zo luidt de ferme boodschap die Hans Wolting van Wolting & Versteegh sollicitanten naar een functie in zijn bedrijf meegeeft. Behoefte aan dynamische en vakkundige mensen is er altijd. “In economische hoogtijdagen, maar ook in tijden dat het een stuk minder gaat. Juist dan is er bij ons werk aan de winkel en kijken we niet op een uur meer of minder. Want hier wordt gewerkt tot het werk er helemaal opzit.” Om bij Wolting & Versteegh je ‘ding’ te kunnen doen heb je naast een passende opleiding óók een behoorlijke portie humor nodig. “Je moet lekker in je vel zitten, een stootje kunnen verdragen. Je hebt een ‘drive’ om te presteren, dat is je motivatie. Je biedt bovendien je klanten net die extra’s, die nodig zijn om je te onderscheiden van anderen. Bij Wolting & Versteegh telt dat.

Wolting & Versteegh biedt naast goede arbeidsvoorwaarden ook een moderne, informele en comfortabele werkomgeving.

klanten

Waar zit Wolting & Versteegh?

Wolting en Versteegh heeft twee vestigingen: Heerlen en Maastricht. Beide kantoren zijn goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

6 vacatures

Senior Belastingadviseur bij Wolting & Versteegh Accountants & adviseursHEERLEN22880
Senior Belastingadviseur bij Wolting & Versteegh Accountants & adviseurs HEERLEN22881
AccountantHEERLEN22873
AccountantHEERLEN22874
Assistent AccountantHEERLEN22875
Assistent AccountantHEERLEN22876