Home /
Over Finque

Over Finque

 


  Finque.nl heeft een unieke transparante werkwijze
 Proactieve werving door gespecialiseerd resource team
 Zeer lage, vaste tarieven
 Zeer groot eigen netwerk van 50.000+ specialisten
 Grote online aanwezigheid op o.a. LinkedIn 
 

 

 

 

Proactief Resource Team

Finque is de enige vacaturesite met een eigen Resource Team. Dit ervaren team benadert via ons grote en voortdurend groeiende netwerk proactief potentiële kandidaten passend bij jouw vacature en woonachtig in de regio. Dit betekent dat je niet alleen sollicitaties ontvangt van actief werkzoekenden, maar ook van latent werkzoekenden; mensen die goed op hun plaats zitten en niet actief solliciteren, maar wel openstaan voor een leuke nieuwe uitdaging. Dit maakt het mogelijk om de openstaande vacatures binnen relatief korte tijd in te vullen met uitsluitend de beste kandidaten.


 

Alle zorg uit handen

Finque draagt zorg voor vele administratieve zaken waaronder het plaatsen van de vacatures. Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij Finque. Ons ervaren advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site. Verder houden wij de kandidaten feedback, het aantal sollicitaties, het aantal views, het aantal reacties en de ratio's hiervan voor je bij. Zo heb jij meer tijd voor je eigen werkzaamheden!

 


Vaste lage bedragen

Bij Finque houd je de kosten verder lekker laag. Je betaalt alléén voor een kandidaat als je zelf besluit dat je deze door ons aangedragen kandidaat in dienst wil nemen. Deze vergoeding ligt bovendien gemiddeld 75 procent lager dan bij werving- en selectiebureaus. Bij het All-In pakket ligt de cost-per-hire nog een stuk lager.

 

 

 
 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300520
... of we bellen jou
of je mailt ons