Home /
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Stap 1: Wij plaatsen je vacatures voor je op Finque.nl

Om te beginnen plaatsen wij de vacatures voor jullie op Finque. Onze copywriter kan bijvoorbeeld in overleg helpen bij het opstellen van de vacaturetekst, wij zetten alle informatie en teksten online en wij onderhouden de vacature(s). Ook houden we de statistieken bij!

Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij Finque. Ons advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site.Stap 2: Ons Resource Team gaat proactief op zoek naar geschikte kandidaten


Ons Resource Team gaat altijd proactief op zoek naar de beste kandidaten voor alle vacatures die je op Finque plaatst. Daarnaast vinden de financiële specialisten, dankzij de goede vindbaarheid van Finque via onder andere Google, de vacatures natuurlijk ook zelf.

Wij werken transparant. Dat wil zeggen dat de kandidaat gewoon hoort om welk bedrijf het gaat en dat je als bedrijf gewoon open cv's ontvangt. We werken dan ook niet samen met recruitmentbureaus en werving- en selectiebureaus.


 
Stap 3: Makkelijk kandidaten uitnodigen of (laten) afwijzen 

Finque neemt je alle zorgen uit handen. Wanneer een kandidaat wil solliciteren krijg je via de mail alle essentiële informatie over de kandidaat.
 
Je kunt met één simpele druk op de knop aan ons laten weten of je deze kandidaat op gesprek uit wil nodigen of niet. Wij nemen contact op met de kandidaat en begeleiden beide partijen tijdens het sollicitatieproces.
 
Stap 4: Match gevonden? Verwelkom een nieuwe collega!


Sollicitatiegesprekken achter de rug en de perfecte kandidaat gevonden? Gefeliciteerd! Uiteraard blijven wij volop zoeken voor jullie andere vacatures die bij ons op de site staan.
 

   


 


 
 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300520
... of we bellen jou
of je mailt ons