Home /
Standaardpakket

Standaardpakket

Door je vacatures op Finque.nl te plaatsen worden deze niet alleen gevonden door financiële specialisten; ons Resource Team gaat ook dezelfde dag nog proactief op zoek naar de beste kandidaten voor de openstaande vacatures!

Wanneer een kandidaat wil solliciteren krijg je hiervan per e-mail bericht. In deze e-mail vind je alle essentiële informatie over de kandidaat. Je kunt met één simpele druk op de knop aan ons laten weten of je deze kandidaat op gesprek uit wil nodigen of niet. Lees meer over onze werkwijze.

Om een jaar lang vrijblijvend gebruik te maken van deze services (het plaatsen van vacatures, zoektocht door ons Resource Team, etc.) vragen wij slechts een kleine vergoeding:

  • Onbeperkt vacatures plaatsen op Finque.nl € 990
     
 
 

Wij plaatsen de vacature voor jou

Wij nemen je alle zorgen uit handen. Onze copywriter kan bijvoorbeeld in overleg helpen bij het opstellen van de vacaturetekst, wij zetten alle informatie en teksten online en wij onderhouden de vacature(s). Ook houden we de statistieken bij! Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij Finque. Ons advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site.

Aannemen financiƫle specialist

Ons Resource Team zoekt bij het Standaardpakket altijd proactief kandidaten voor je openstaande vacatures, maar je betaalt alléén voor deze kandidaten wanneer je besluit om diegene in dienst te nemen. Finque rekent hiervoor een vaste lage prijs. Finque is gemiddeld 75% goedkoper dan recruitmentbureaus!
 

  • Aannemen financiële specialist € 2990
  

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300520
... of we bellen jou
of je mailt ons