Home /
Grant Thornton

Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is een toonaangevend internationaal fullservice accountancy- en advieskantoor. Ze brengen expertise van wereldformaat dichtbij huis. 


Over Grant Thornton

In Nederland werken ruim 400 toegewijde professionals vanuit acht kantoren aan solide en slimme oplossingen voor hun klanten. Dit doen zij in een omgeving waarin samenwerken -binnen en buiten hun eigen vakgebied-, een pragmatische aanpak en persoonlijk betrokken belangrijke componenten zijn. De lijnen met het management zijn kort en diverse disciplines werken voortdurend samen.

De ambitie van Grant Thornton is om een vooraanstaande positie in te nemen in de Nederlandse accountancy- en adviesmarkt.

Zij willen dynamische organisaties begeleiden bij het scheppen van ruimte voor groei. Hun kernwaarden geven richting aan hoe deze ambitie verwezenlijkt kan worden. Zij hebben zes kernwaarden die hun cultuur ondersteunen en zijn verankerd in alles wat zij doen: CLEARR:

  • Collaboration: ask for help, give help, together with clients.
  • Leadership: have courage, be challenging and inspire others.
  • Excellence: find a better way, be innovative every time.
  • Agility: think broadly, act quickly, and be open minded.
  • Respect: listen and understand, act with insight.
  • Responsibility: use influence wisely, be accountable.

Werken bij Grant Thornton

De medewerkers in Amsterdam vormen een hecht team, dat zeer ervaren is op financieel, fiscaal, juridisch en administratief gebied. Hun doel is om ondernemingen te helpen met zakelijke en financiële doelstellingen en ambities te realiseren.

Grant Thornton biedt een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt. Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen zij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma (allen geaccrediteerd door de NBA), intern stagebureau en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

klanten

Waar zit Grant Thornton?

Met ongeveer 70 medewerk(st)ers is de Amsterdamse vestiging van Grant Thornton gevestigd in een modern pand, The New Loft Office, in Amsterdam-Zuidoost. Het kantoor ligt op een steenworpafstand van onder meer de Amsterdam ArenA, de Ziggo Dome, de Heineken Music Hall en de ArenA Boulevard. Het kantoor is prima te bereiken per auto, maar ook zeker per openbaar vervoer. Het belangrijke ov-knooppunt Amsterdam Bijlmer-Arena, waar zowel de trein, metro en bus stopt, ligt op nog geen vijf minuten loopafstand.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300520
... of we bellen jou
of je mailt ons