Home /
Jobs & Media Group

TOP WERKGEVER: Jobs & Media Group

Misschien heb je onze naam wel eens gehoord, maar het zou ook zomaar kunnen dat dit de eerste keer is dat je ons tegenkomt. Wat doet Jobs & Media Group precies? Waarom werken bedrijven en kandidaten met ons samen en waarom willen mensen graag vóór ons werken?

De verbinding tussen specialisten en werkgevers

Jobs & Media Group is de overkoepelende organisatie van 9 verschillende labels. We behoren tot de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland. Ons dagelijks werk bestaat uit het koppelen van specialisten aan werkgevers. Dat doen we in verschillende sectoren: ICT, techniek, recruitment, sales, marketing, online marketing, HR en finance & banking.

Hele verschillende werelden, maar met één overeenkomst: goede specialisten zijn moeilijk te vinden. We helpen bedrijven met het invullen van (zeer specifieke) vacatures, en geven tegelijkertijd de carrière van specialisten een nieuwe wending.

Al onze labels hebben elk een eigen salesteam, een eigen website en een eigen database.

Carrières vormgeven en organisaties laten groeien

Werkgevers gaan een samenwerking met ons aan omdat ze merken dat hun vacatures te lang open blijven staan. Dat belemmert hun groei. Wij schieten ze op dat moment graag te hulp, door hun vacatures te plaatsen en verspreiden én door gericht naar goede kandidaten op zoek te gaan.

Ook specialisten sluiten zich bij ons aan, omdat ze toe zijn aan iets nieuws of nieuwsgierig zijn naar hoe ze in de markt staan. Hen begeleiden we gedurende het hele sollicitatieproces, zodat ze makkelijker een plek bij een nieuwe werkgever vinden. Persoonlijk contact is in ons werk erg belangrijk – alleen zo kom je erachter wat er speelt.

Door ons dagelijks contact met zowel werkgevers als werkzoekenden kunnen we snel verbindingen leggen. De afgelopen jaren hebben we zo duizenden kandidaten aan een nieuwe baan geholpen, en net zoveel bedrijven aan een nieuwe specialist.

Diverse afdelingen, brede expertise

Jobs & Media Group bestaat sinds 2008 en is sindsdien flink gegroeid. Waar we eerst alleen een salesteam hadden, kwamen daar al snel de afdelingen Marketing, Online marketing, HR/Corporate en Legal bij. Team Sales groeide en groeide, maar ook de andere teams breidden zich uit. Tot op heden zet deze trend zich door; dat willen we natuurlijk zo houden.

Als jij onze nieuwste aanwinst wordt, heten we je van harte welkom. Maar ook voor een oriënterend gesprek zetten we de lift vast klaar op de begane grond.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300520
... of we bellen jou
of je mailt ons