Home /
KSG Registeraccountants B.V.

TOP WERKGEVER: KSG Registeraccountants B.V.

De vakgebieden van KSG, accountants & belastingadviseurs zijn divers en dynamisch. Klanten kunnen bij hun terecht voor diensten op het gebied van accountancy, fiscaal-juridische zaken en administratieve ondersteuning. Daarnaast adviseren ze graag op het gebied van organisatie-, subsidie- en personeelsvraagstukken.

Over KSG accountants & belastingadviseurs

KSG, accountants & belastingadviseurs is een veelzijdig accountantskantoor waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Met een originele aanpak en een hoog kennisniveau trekken zij schouder aan schouder op met hun relaties. Zij zijn werkzaam voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen (MKB), alsmede voor stichtingen en overheden in alle voorkomende sectoren.

KSG, accountants & belastingadviseurs is een gevestigde naam sinds 1985. Inhoudelijk is hun vak sindsdien veranderd door complexe wet- en regelgeving en vergaande automatisering. Maar de kern is gebleven: het ontzorgen van ondernemers door sparren, proactief adviseren en werk uit handen nemen. Dat doen zij met veel plezier en passie vanuit de kantoren in Reuver, Kessel en Amstenrade. Ook voor hun nieuwe klanten zetten zij zich in om de belastingdruk zoveel mogelijk te verlagen. Daarbij kijken ze niet alleen naar het heden en de toekomst, maar zeker ook naar het verleden. In veel gevallen lukt het hun om over afgelopen jaren nog belastingen terug te vorderen.

KSG, accountants & belastingadviseurs behoort met haar drie vestigingen in Limburg tot de middelgrote accountantsorganisaties in Limburg. Momenteel zijn ruim 50 professionals voor de groep actief, van registeraccountants tot administratief ondersteunend personeel en van juristen tot organisatie deskundigen. Allen met een brede praktijkervaring en expertise op hun vakgebied.

Werken bij KSG accountants & belastingadviseurs

Als een erkend leerwerkbedrijf helpt KSG jou om te groeien en help jij hun te vernieuwen. Bij KSG kun je je ambities waarmaken. Je werkt bij KSG al snel voor verschillende opdrachtgevers. Zij geven je voldoende sturing en verwachten van jou een pro-actieve bijdrage. Leer, werk, ervaar en groei met hun samen. Zij brengen materie en praktijk graag bij elkaar. 25 jaar daadkracht in het MKB segment waar klantcontact centraal staat met een hoog niveau van expertise. Groot genoeg voor voldoende afwisseling maar tevens klein om iedereen te leren kennen.

klanten

Waar zit KSG accountants & belastingadviseurs?

Het kantoor van KSG is gevestigd in het centrum van Reuver, een aantal kilometer boven Roermond. Met een treinstation op minder dan 100 meter van het bedrijf af. Is het goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300520
... of we bellen jou
of je mailt ons