Home /
QWIC

TOP WERKGEVER: QWIC

QWIC is een internationaal zeer snel groeiend en jong bedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam en uitzicht over het IJ. Bij QWIC geloven ze dat elektrische tweewielers de huidige problemen met files, lokale vervuiling, maar ook CO2 uitstoot sterk kunnen reduceren. 


Over QWIC

Met hun nieuwe generatie elektrische fietsen willen ze automobilisten verleiden de auto te laten staan en vaker de elektrische fiets te pakken. Ze dromen van steden zonder auto’s! Ze ontwerpen, produceren en vermarkten elektrische fietsen die niet alleen innovatief en duurzaam zijn, maar ook leuk om te rijden. Hiernaast werken ze aan slimme mobiliteitsoplossingen zoals fietsdeelsystemen (Urbee) en innovatieve systemen voor grootzakelijke klanten.

Met elke QWIC rijd je zonder te zweten naar je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen direct van A naar B. Na een lange werkdag terug naar huis even stoom afblazen met de ondersteuning uit.

Een gepassioneerd team van designers en engineers werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende tweewielers. Door innovatieve elektrische fietsen te ontwikkelen maken ze producten die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben en om te rijden. Ze zien het als een modern ambacht waarmee ze elkaar en hun klanten kunnen inspireren

Werken bij QWIC

Bij QWIC kom je te werken in een zeer dynamische, jonge, organisatie met veel potentie om verder te groeien. Op zoek naar een nieuwe baan bij een internationale, snelgroeiende organisatie met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar, een kantoor in Amsterdam met een fantastisch zicht op het water en elke dag een goed voorbereide lunch. 

klanten

Waar zit QWIC?

Het hoofdkantoor van QWIC zit in Amsterdam met uitzicht over het IJ. De dichtstbijzijnde tramhalte is vier minuten lopen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar met de auto en beschikt het pand over een parkeerplaats. 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300520
... of we bellen jou
of je mailt ons